Des del "panell de control de Saldo" pots realitzar diferents accions com, ingressar saldo o configurar el llindar, també pots revisar l'historial tant d'ingressos com de consum.

Has de tenir en compte que l'opció "Saldo" es destina per al pagament de nous registres de dominis o renovacions de dominis.

Per a accedir al control de saldo has de prémer en el desplegable Facturació i accedir a l'opció Control de pagaments

En la part inferior de la pàgina de control de pagaments es pot gestionar el saldo del nostre usuari de cdmon. Té l'opció d'Afegir saldo o Veure l'històric de facturació de saldo.

Al clicar sobre Afegir saldo apareixerà una finestra per ingressar saldo al seu compte. Ha d'ingressar la quantitat en € i automàticament la quantitat s'afegirà al carro de compra per procedir amb el pagament.

Un cop ja s'hagi fet el pagament, apareixerà el saldo disponible en l'usuari en la barra superior del panell.

Si accedeix sobre Veure l'històric de facturació de saldo es troben amb les següents opcions:

• Informació actual de Saldo.
  • Informació del llindar d'avís.
  • Historial dels 10 últims ingressos.
  • Historial de les últimes 10 factures de consum.

Informació actual de Saldo i Informació del llindar d'avís

En l'apartat "Informació actual de Saldo" pots ingressar saldo prement en l'opció Ingressar saldo i veure el saldo consumit fins al moment en "Saldo consumit".

Des de l'apartat "Informació del llindar d'avís" pots configurar el llindar i els avisos si el teu saldo està per sota del llindar, prement a Configurar llindar. Per a més informació sobre com configurar el llindar prem aquí

Historial dels últims 10 ingressos

Des d'aquesta taula pots visualitzar els ingressos que has realitzat en el teu compte de cdmon. En la taula pots diferenciar els següents apartats:

• Data d'ingrés: data en què va realitzar l'operació.
  • Referència: número de la factura.
  • Forma de pagament: mètode de pagament que vas usar.
  • Import: import de l'ingrés.

Tamb pots descarregar-te el llistat complet de tots els teus ingressos en CSV prement en l'opció Descarregar llistat complet en CSV

Historial de les últimes 10 factures de consum
Des d'aquesta taula pots visualitzar totes les operacions realitzades amb el teu saldo a cdmon. En la taula pots diferenciar els següents apartats:

• Data de consum: data en la qual es va realitzar l'operació.
  • Referència: número de factura.
  • Import: mostra l'import consumit.

També pots descarregar-te el llistat complet del teu consum de saldo en CSV prement en l'opció Descarregar llistat complet en CSV

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.